Roger Källmans nedslag i verkligheten
RSS ikon Hem ikon
 • Film: Star Wars episod 1 ”deconstructed”

  Postat den 7.3.2011 Roger Inga kommentarer

  Ha ha haa! För 12 år sedan hade George Lucas’ märkliga film Star Wars – The phantom menace sin premiär. Jag har ett svagt minne att jag faktiskt såg filmen på bio då det begav sig – en upplevelse som lämnade en stor känsla av… jaha.
  En recension av filmen som jag snubblade över härom dagen gjorde att jag äntligen fick ut något mera av eländet – närmare bestämt en dryg timme av skratt och huvudnickade. ”Just så är det ju!”

  Det är personen/karaktären Plinkett som med en stor mängd humor och sidospår, men också en mängd träffsäkra observationen rätt så heltäckande sågar den fjärde (eller första) delen i Star Wars-serien sönder och samman. Undrar om George Lucas själv sett den här videon? Hoppas det. Men inget tycks stoppa den gode George från att fortsätta joxa med sin skapelse. Nu är det en 3D-version av Phantom Menace på kommande också. Suck…

  hemsidan finns också recensioner av de övriga prequelfilmerna, samt ett par Star Trek-rullar. Ja, och Avatar!

  Lämmna ett svar